Voor het Italiaanse roomijs van Italini Gelato wordt gebruik gemaakt van verse boerenmelk. Deze melk wordt bijna dagelijks vers aangeleverd door regionale boeren en wordt meteen verwerkt. Ons ijs bevat gemiddeld 70% verse boerenmelk, een bijzonder hoog percentage. Het ijs is daardoor veel romiger en dichter van structuur dan gebruikelijk.
De oorzaak van de dichte structuur van het ijs zit in het feit dat de luchtopslag slechts 30% is. Dit zit meestal op 70-80 %. Bij ons schep je dus minder lucht en heb je meer ijs.
Cacao, pistache, fruit: het ijs van Italini Gelato bevat hoofdzakelijk pure producten. De fruitsmaken van Italini Gelato bevatten bijvoorbeeld 65 % vers fruit. Binnen de ijsmarkt is dit een bijzonder hoog percentage.
Het pure ijs en de natuurlijke ingrediënten geven het ijs van Italini Gelato de befaamde lekkere smaak.
Je proeft de pure ingrediënten !
Italini Gelato
Diamantlaan 6A
9743 BG Groningen
E info@italinigelato.nl
T 050 313 1200