IJssalon beginnen?

Bent u van plan om een ijssalon te beginnen? Italini Gelato kan u helpen! Van het leveren van ambachtelijk Italiaans schepijs tot het verzorgen van reclamemateriaal, alles wat te maken heeft met het beginnen van een ijssalon. Door onze jarenlange ervaring in de ijsmarkt weet Italini Gelato als geen ander hoe u een ijssalon het beste kunt beginnen en inrichten. Italini Gelato werkt al jarenlang samen met een vaste interieurbouwer die al tientallen ijssalons heeft ingericht. Deze interieurbouwer is in staat op korte termijn te opereren, levert topkwaliteit en kan projecten van elk formaat aan!

Italini Gelato helpt met de inrichting, levert ijsvitrines en andere apparatuur en verzorgt reclamemateriaal. Daarnaast levert Italini Gelato haar grootste specialiteit; ambachtelijk Italiaans schepijs. Dit exclusieve ijs wordt bereid met alleen verse en natuurlijke ingrediënten. Ook voor bijproducten kunt u bij ons terecht. Bovendien verzorgt Italini Gelato trainingen en workshops zodat u en uw personeel het perfecte ijsje scheppen.

Meer weten over een ijssalon beginnen?

Voor meer informatie over een ijssalon beginnen kunt u via de roze knop onze brochure aanvragen, of vul het contactformulier in. Uiteraard kunt u ook één van onze medewerkers spreken via 050 313 1200.

Vraag onze brochure aan

Bestelsysteem

Ons online bestel systeem

Italini Gelato beschikt over een online bestelsysteem waardoor u 24/7 uw bestelling kunt doorgeven